tisdag 30 augusti 2011

Havets safirer

Författare: Nora Roberts
Antal sidor: 332
Mitt betyg: * * *

Handling: Darcy Gallagher har alltid trott på ödet, gamla legenders mystik.......och på pengars makt. Hon längtar efter att hitta en rik man som ska ta henne med storm och föra henne bort från jobbet på familjepuben, till en värld fylld av glamour och äventyr, till det liv hon är ämnad för.
När en välbärgad amerikansk affärsman, Trevor Magee, kommer till den irländska byn för att bygga en teater i anslutning till familjen Gallaghers pub - och för att finna sitt eget förflutna -  tror han sig vara oförmögen att älska på riktigt. Men Darcy Gallagher frestar honom som ingen annan kvinna: hon är intelligent, vet vad hon vill och sjunger gudabenådat, och Trevor bestämmer sig att göra något stort av henne. Samtidigt dras han i hennes garn och förhäxas. Kan hon älska honom för den han är eller endast för hans pengar?
Trevor Magee framkallar känslor hos Darcy som ingen man tidigare lyckats med. Men älskar han henne för den hon är eller för de pengar hon kan inbringa med sin talang?



Min bedömning: Ibland är det skönt att låta vila ögon och hjärna med en bok som inte kräver full uppmärksamhet. Med Nora Roberts vet du vad du får, varken mer eller mindre.
Den här boken är inget speciellt, varken bättre eller sämre än någon tidigare bok av henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar