onsdag 17 augusti 2011

Bröllopsfixaren

Författare: Marita McKenna
Antal sidor: 383
Mitt betyg: * * *

Handling:
Maggie Ryan rår inte för det! Hon kan inte låta bli att para ihop olika personer eller matcha saker. Allt från sockor och underkläder i lådor och tvättkorgar, till dukningar, menyer, möbler och gardiner eller den perfekta presenten till en kär vän.
Maggie har tre snygga, smarta singeldöttrar som hon gärna skulle hitta lämpliga män till. Ett projekt som visar sig vara mycket svårare än hon först trott, men Maggie Ryan är inte den som låter sig nedslås! Hon tänker minsann inte ge sig förrän döttrarna har de där förbaskade ringarna på sina fingrar.
Bröllopsfixaren är defenitivt en roman om kärlek och romantik, men den handlar lika mycket om mödrar och döttrar, ensamhet och vänskap, och sökandet efter den där speciella personen som kan göra oss lyckliga.


Min bedömning: En varm och härlig feel-good bok som aldrig riktigt lyfter. Sitter och irriterar mig på Maggie emellanåt då hon verkar vara en ganska beskäftig person. Hon är också rätt gammaldags person till sättet. Allt som gäller är att hennes döttrar blir gifta.
Ingen bok som jag kommer att läsa om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar