tisdag 17 maj 2011

Röd lilja

Författare: Nora Roberts
Antal sidor: 322
Mitt betyg: *****

Handling: Den osaliga anden som hemsökt Harpers Handelsträdgård sedan slutet på 1890-talet beter sig alltmer opålitligt och våldsamt. För att få som hon vill har hon beslutat sig för att manipulera den unga kvinnan Hayley.........
Lily är Halyels lilla dotter och den som betyder allra mest för henne. Men hennes nära vänninor Rosalind och Stella är också som en familj för Hayley. Länge har hon undvikit att bli förälskad i en ny man men känslorna har börjat växa sig starka för Harper. Ovissa om sin förälskelse har både Hayely och Harper otåligt rört sig runt varandra. Ingen av dem vill förstöra deras speciella vänskap men båda längtar efter mer. Möjligheten att älska varandra finns där.
Men det finns någon som står i vägen för dem, och hennes krafter växer sig starkare och starkare. Vem är den osaliga anden, och kommer hon någonsin att lämna kvinnorna på Harpers Handelsträdgård ifred?


Min bedömning: Sista delen i Nora Roberts trilogi om kvinnorna på Harpers Handelsträdgård. Som alltid när det gäller Nora Roberts så trollbinder hon mig. Det är het, ångande sex, roliga och kvicka kommentarer, lite sorgsenhet och även lite mystik. Går inte att komma ifrån, jag gillar Nora Roberts. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar