måndag 12 september 2011

En flickfotografs bekännelser

Författare: Bingo Rimér
Antal sidor: 168
Mitt betyg: * * * *

Handling:
Strippor, mc-gäng, överdoser, stämningar och ogenomtänkta Vegasbröllop är några av ingredienserna i Bingo Rimérs liv. Men trots att den kontroversielle fotografen levt minst sagt extremt har han samtidigt lyckats bli både en framgångsrik entreprenör och en ansvarstagande småbarnspappa.
Det är en spännande livsresa han bjuder på: bonnpojken med rampljuslängtan som blev berömd flickfotograf med stående inbjudan till Hugh Hefners dekadenta Playboyfester. Han har varit ihop med flera av våra största sexsymboler. Han har plåtat och festat med några av världens största stjärnor.
I ”En flickfotografs bekännelser” bjuder Bingo på den ocensurerade versionen av sina första 35 år. Vi får veta hur det gick till när Carolina Gynning och Victoria Silvstedt upptäcktes. Om hur han dubbelbokade kronprinssessan Victoria och Hells Angels i sin fotostudio. Och varför kärlekssemestern med Tilde Fröling slutade i tragedi.



Min bedömning:
En rolig bok att läsa. Sitter och småskrattar åt flera dråpliga situationer han hamnar i. Han verkar vara en driftig människa som har svårt att sitta still.
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar