tisdag 11 juni 2013

Bröllopsfeber

Författare: Kathy Lette
Antal sidor: 335
Mitt betyg: * * *

Handling:

Är det förskräckligt att rymma från sitt eget bröllop?
Strax före vigselakten hopar sig tvivlen för Becky Steele. Visst har äktenskapet sina poänger och hon är säker på att Julian, som hon känner utan och innan, älskar henne. Men räcker det?
Kommer hon att kunna hänge sig åt sina barrundor på stan med bästa vänninorna Kate och Anouska om hon är gift? Flirta och dansa hämningslöst? Plötsligt känns äktenskapet mycket främmande. Becky fattar ett beslut, hoppar ut genom fönstret och rymmer från sitt eget bröllop.
På en fest träffar Becky för första gången Zack, en ursnygg och sexig rappare som lever upp till alla hennes begär och drömmar: farlig, fantastisk i sängen och mycket yngre än hon....
Sex, lögner och velighet leder minst sagt till komiska förvecklingar. Men till slut inser Becky att hon faktiskt måste göra det hon försökt undvika i hela sitt liv: bestämma sig!



Min bedömning:

Inte skriven med samma finess som Janet Evanovich skriver. Lite mer plumpt och grövre. Men boken är kul emellanåt. Inte så att jag asgarvar då Becky mest är pinsam. Men något skratt här och där undslipper mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar